MENU
MENÜ
 
 

DUYURULAR

  • İTÜ PROFICIENCY SINAVI

    İTÜ PROFICIENCY sınavı GÜNCEL SINAV SİSTEMİ ve TAVSİYELERİMİZ ile ilgili videomuz için tıklayın

  • İTÜ PROFICIENCY HAZİRAN 2024 SINAVI

    İTÜ PROFICIENCY HAZİRAN 2024 sınavı Online Hazırlık Kampı ile ilgili detaylı bilgi için bize Whatsapp 0533 203 99 77 numaramızdan ulaşabilir veya info@testatolyesi.com adresine mail gönderebilirsiniz. Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

  • ÜCRETSİZ MATERYAL DESTEĞİ

    Kelime listeleri, restatement ve reading egzersizleri, çeviri materyalleri, cloze testler, örnek essayler ve daha fazlası için DOWNLOAD sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • GÜNCEL DUYURULARIMIZ İÇİN!

    INSTAGRAM hesabımızı takip edebilirsiniz.

  • KELİME KİTABIMIZIN 4. BASKISI YAYINDA!

    The Ultimate Guide For Vocabulary kitabımızın 4. baskısı yenilenen kapak tasarımıyla yayında. Satın almak için yayınlarımız bölümünü ziyaret edebilir, sorularınız için 0533 203 99 77 nolu telefonumuzdan bize ulaşabilir veya info@testatolyesi.com adresine mail atabilirsiniz.

  • YDT, YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS Hazırlık Kampları

    Danışmanlık talepleriniz için 0533 203 99 77 nolu telefonumuzdan bize ulaşabilir veya info@testatolyesi.com adresine mail atabilirsiniz.

  • YENİ YAYINIMIZ ÇIKTI! - VOCABULARY

    İngilizce seviye tespit sınavlarında en çok çıkan kelimelerin, İngilizce eşanlamlarını, Türkçe anlamlarını, örnek kullanımlarını ve çevirilerini, bölüm sonu alıştırmalarını bulacağınız ve sınav hazırlık çalışmalarınızın son döneminde sizi "ŞOK KELİME Çalışma Kampı"na sokacak, Functional Vocabulary Booklet yayında! Kargo ile gönderim için bize 0533 203 99 77 no'lu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

  • YENİ YAYINIMIZ ÇIKTI! - READING

    Functional Free-Reading Booklet adlı kitapçığımızda konu, dilbilgisi ve kelime içeriği açısından özenle seçilmiş 55 adet okuma parçasını 95 sayfaya yayılmış olarak bulacaksınız. Sınavlara hazırlık yaparken sorulu okuma çözmenin yanısıra sorusuz, sadece okuma amaçlı okuma yapmanın öneminden yola çıkarak hazırladığımız Functional Free-Reading Booklet yayında! Detaylı bilgi web sayfamız yayınlarımız bölümünde...

  • YouTube Eğitim Videolarımız

    Soru çözümünde sizlere yardımcı olacak ve sınava bakış açınızı değiştirecek olan eğitim videoları için YouTube kanalımıza abone olarak bizi takip edebilirsiniz.

  • İTÜ Proficiency Başarı Oranımız:

    %95

    İngilizce öğrenmek ile sınav geçmek arasında fark vardır!!!

    İTÜ Proficiency için "sınav tekniği" ile hazırlanabileceğiniz TEK yer!
    Peki Neden Test Atölyesi?

YARARLI LİNKLER

www.agendaweb.org : İstediğiniz seviyede, istediğiniz türde alıştırma yapabilirsiniz. Bu siteye çok düzenli ziyaretler yapın. Kesinlikle karlı çıkacaksınız.

http://www.ego4u.com/en : Grammar, Vocabulary, Writing konularında başlangıç ve orta seviyeler için uygun.

http://www.oup.com/elt/students/?cc=tr : Oxford University Press resmi sitesi. Bu yayınevine ait kitaplar için yardımcı materyal edinebileceğiniz deniz derya bir site. Başlangıç seviyesinden advanced düzeye kadar – çocukların kullanabileceği kitaplardan business materyallere kadar – her türlü çalışmanın yapılabileceği bir site.

http://www.elllo.org : Çeşitli aksanlarda ve çeşitli konularda parçalar dinleyip, soruları cevaplandırabileceğiniz bir site.

http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish : BBC resmi sitesi. Bu link sizi direkt olarak “Learning English” sayfasına götürecek. Reading, Listening ve Vocabulary alıştırmaları çoğunlukta. Orta seviye ve üzeri için tavsiye edilebilir.

http://www.voanews.com/specialenglish/index.cfm : Voice of America resmi sitesi. Özellikle ileri seviyede listening ve reading çalışması yapacak kişiler mutlaka düzenli olarak burayı ziyaret etsin. TOEFL ve içinde listening olan Proficiency sınavına girecekler için harika bir site.

http://www.esl-lab.com : TOEFL ve içinde listening olan Proficiency sınavına girecekler için çok yararlı. Listening parçaları easy-medium-difficult olarak üçe ayrılmış. Dinlediğiniz parçalar hakkında sorular soruluyor ve anında cevapları görerek kendinizi değerlendirebiliyorsunuz.

http://a4esl.org : Özellikle Vocabulary ve Grammar çalışabileceğiniz dünyanın çeşitli ülkelerinden eğitmenlerin hazırladığı alıştırmalardan oluşan bir site.

http://www.rong-chang.com/qa2/index.html : TOEFL iBT ve note-taking listening sınavlarında daha yüksek puan için ziyaret edilebilir.

http://www.wsu.edu/~brians/errors/errors.html#errors : Common Errors in English.

http://www.ets.org : TOEFL, GRE,GMAT gibi sınavlar hakkında her türlü bilgiyi edinebileceğiniz resmi site.

http://www.ielts.org : IELTS sınavı resmi sitesi.

http://www.ydy.itu.edu.tr : İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu resmi sitesi.

http://www.ybd.yildiz.edu.tr : Yıldız Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu resmi sitesi.

YAYINLARIMIZ